Вие сте тука:Home >
За Нас

За Нас

Како што тоа го кажува името, фирмата е примарно ориентирана кон трите компоненти: инженеринг, консултантски работи и животна средина.

Повеќе...
Услуги

Услуги

Нашиот тим е подготвен да ви обезбеди врвни инженерски услуги, кој ќе ги задоволат Вашите потреби.

Повеќе...
Проекти

Проекти

Нашето портфолио вклучува проекти во главните пазарни сегменти: енергетска ефикасност, животна средина, проектирање и имплементација и управување со проекти.

Повеќе...
Софтвер

Софтвер

Ние сме овластен progeSOFT дистрибутер за Р. Македонија

Повеќе...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

За нас

Проекти

projects

Нашето портфолио вклучува проекти во главните пазарни сегменти: енергетска ефикасност, животна средина, проектирање и имплементација и управување со проекти.

Прочитај повеќе...