Вие сте тука:Home > За Нас

За Нас

Кој сме

Who we areПроизлезена од БАР Инжинеринг, фирмата работи под денешното име од почетокот на 2004 година. Бележи континуиран подем во сите области во кои работи и до денес прераснува во проверен партнер на своите клиенти.

Прочитај повеќе...

Што работиме

What we DoКако што тоа го кажува името, фирмата е примарно ориентирана кон трите компоненти: инженеринг, консултантски работи и животна средина.

Прочитај повеќе...

Нашиот тим

Our TeamБАР Е.Ц.Е. вработува стручни лица подготвени да одговорат на сите предизвици. Стручните лица располагаат со сите потребни овластувања, а фирмата исто така ги поседува сите потребни лиценци за вршење на потребните активности во склад со домашната и меѓународната легислатива.

Прочитај повеќе...