Вие сте тука:Home > За Нас > Кој сме

Кој сме

Who we areПроизлезена од БАР Инжинеринг, фирмата работи под денешното име од почетокот на 2004 година. Бележи континуиран подем во сите области во кои работи и до денес прераснува во проверен партнер на своите клиенти.


 


Нашата Мисија

Мисијата на БАР Е.Ц.Е. е да обезбеди првокласни мулти-дисплинарни структурни, градежни, електро и машински консултантски услуги и да стане доверлив партнер на своите клиенти.

Нашата цел е да обезбедиме одговор на нашите клиенти за нивните важни инженерски предизвици преку иновативен пристап и создавање на долготрајнa, колаборативна и взаемно прифатлива врска со нашите стејкхолдери: стопански субјекти од Република Македонија и соседните земји, владини институции, проектни институции, како како и меѓународните финансиски институции.


Нашата Визија

Визијата на БАР Е.Ц.Е. е да се биде призната и почитувана како лидер во обезбедувањето на мулти-дисциплинарни инженерски услуги преку создавање дополнителна вредност за нашите клиенти и стејкхолдери.


Нашите Вредности

  • Лидерство - капацитете за водење, инспирација
  • Тимска работа - заедно сме посилни
  • Квалитет & Перфекција - ги следиме најдобрите практики
  • Интегритет - взаемно почитување и доверба за нашиот тим, клиентите и партнерите
  • Животната средина- се грижиме за животната средина, ние употребуваме рециклирани производи