Вие сте тука:Home > Проекти

Проекти

Енергетска ефикасност

energy-efficiencyЈа препознаваме енергијата и корисните заштеди и имплеметираме програми за подобрување кои испорачуваат одржлив развој.

Прочитај повеќе...

Животна средина

environmentНие обезбедуваме ефикасни и рационални решенија со цел заштита на животната средина и задоволување на потребите на нашите клиенти, вклучувајќи го јавниот и приватниот сектор истовремено.

Прочитај повеќе...Проектирање

environmentНудиме целосна палета на инженерски услуги проследени со нашиот посветен, клиентски ориентиран пристап ние сме посветени во обезбедувањето на првокласни услуги за нашите клиенти.

Прочитај повеќе...Управување со проекти

project_managementГи разбираме сите неопходни елементи потребни за успешен проект и нашите проекти се реализираат ефикасно, навремено во рамките на дадениот буџет.

Прочитај повеќе...