Вие сте тука:Home > За Нас > Што работиме

Што работиме

What we DoКако што тоа го кажува името, фирмата е примарно ориентирана кон трите компоненти: инженеринг, консултантски работи и животна средина.

 

 

 

Соработуваме со фирми и поединци од земјата и странство и како такви сме неизбежно одредиште во голем број проекти. Генералната определба да ги следиме правците на одржливиот развој низ секојдневните активности, низ секој наш ангажман, често не исполнува со сатисфакција дека го даваме нужниот придонес низ квалитетна инжинерска посветеност, која што обезбедува следење на трендовите првенствено насочени кон конзервација на животната средина.

Работиме на директни договори со клиентите, пружаме соработка на партнери и исто така обезбедуваме слободни ангажмани на наши стучни лица за други фирми. Значи, отворени сме за секаков вид на соработка. Горди сме на податокот што со фирмите со кои што заеднички настапуваме соработката и меѓусебната доверба трае.

БАР Е.Ц.Е. е целосно авторизирана и ги поседува сите неопходни Сертификати и Лиценци за активностите кои ги извршува.

ProektiranjeNadzor_A_newRevizija_A EK

БАР E.Ц.E. го имплементираше Системот за управување со квалитет: ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004 Системот за управување со животната средина и ISO 45001:2018 Системот за управување со безбедност и здравје при работа.

ISO9001ISO14001ISO45001