Вие сте тука:Home > Софтвер

Софтвер

progeCAD Professional

progeCADlogo

progeCAD 2016 Professional е дел од најновата генерација progeCAD и претставува врвна алатка во еволуцијата на IntelliCAD®. Природната DWG подршка до верзијата 2016, високата компатибилност со AutoCAD® околината и неговиот интерфејс се само две од многуте можности. progeCAD IntelliCAD е дизајниран да изгледа и работи исто како CAD алатката на која сте навикнати со години, по фер цена!

Прочитај повеќе...

progeCAD Architecture

progeCAD StandardprogeCAD Architecture е архитектонска 2D и 3D алатка која го користи DWG како основен формат. Неговата интуитивна BIM технологија, овозможува брзо и лесно цртање во 2D и 3D.

Прочитај повеќе...

CADprofi

progeCAD ModulesПокрај основната фамилија на програми - progeCAD, Ви нудиме и додатоци од водечкиот светски производител CADprofi.

Прочитај повеќе...

Симнување

downloads_iconСимнете и тестирајте 30-дена целосно функционален софтвер. Откако ќе го тестирате ќе се запрашате зошто сте плаќаке толку многу за истата функционалност.

Прочитај повеќе...

Ценовник

progeCAD Price Кликнете за да го погледнете комплетниот ценовник на сите progeSOFT производи и модули. Легализирајте се за само дел од трошоците потребни за AutoCAD.

Прочитај повеќе...