Вие сте тука:Home > Новости

Новости

Проект Табановце

Започнат е проектот за надзор на изведба на работите за изградба станица за ветеринарна и фитосанитарна контрола на граничниот премин Табановце.

Проект - Полициска станица Кисела Вода

PSKVПроектот за надзор на работите на рехабилитација на полициската станица во Кисела Вода, Скопје е започнат. Овој проект е финансиран од ИПА програмата и договорот е потпишан со нашиот партнер SIM S.p.A. од Италија. Очекуваниот период на траењето на проектот е 22 месеци до Март, 2011.